World

Tupac Shakur-drab efter 28 år: Mand anholdt for at have bestilt drabet

Politiet i Los Angeles har anholdt en mand i forbindelse med drabet på rapperen Tupac Shakur, der blev dræbt i 1996. Den anholdte, Duane “Keffe D” Davis, er en 60-årig mand, der er far til Orlando “Baby Lane” Anderson, der var en af Tupacs rivaler.

Ifølge anklageren har Davis indrømmet over for politiet, at han var med til at planlægge drabet. Han har dog ikke indrømmet at have trukket i aftrækkeren.

Tupac blev dræbt i et drive-by-skyderi i Las Vegas den 7. september 1996. Han var 25 år gammel. Drabet har været uopklaret i over 28 år, men politiet har længe haft mistanker om, at Davis var involveret.

Anholdelsen af Davis er en vigtig milepæl i sagen om Tupac Shakur-drabet. Det er dog endnu ikke klart, om Davis vil blive tiltalt for drabet.

Yderligere oplysninger:

  • Den anholdte, Duane “Keffe D” Davis, er en kendt gangster fra Los Angeles. Han har været fængslet adskillige gange for forskellige forbrydelser, herunder mord.
  • Orlando “Baby Lane” Anderson var en rival til Tupac. Han blev dræbt i et drive-by-skyderi i 1997.
  • Tupac var en af de mest succesfulde rappere i verden. Han solgte over 75 millioner plader i løbet af sin karriere.

Hvad betyder det for sagen?

Anholdelsen af Duane “Keffe D” Davis er en vigtig milepæl i sagen om Tupac Shakur-drabet. Det er dog endnu ikke klart, om Davis vil blive tiltalt for drabet.

Hvis Davis bliver tiltalt, vil det være den første gang, at nogen er tiltalt for drabet på Tupac Shakur. Det vil også være en stor sejr for politiet, der har arbejdet på sagen i over 28 år.

Hvis Davis bliver frifundet, vil det være en stor skuffelse for Tupacs fans og for dem, der mener, at han blev dræbt af en kriminel organisation.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button