World

Pakistan: To indiske borgere søger asyl efter at være blevet forfulgt

To indiske borgere, en mand og en kvinde, har søgt asyl i Pakistan, efter at de har været udsat for forfølgelse i Indien. De to borgere, som identificerer sig som muslimske, siger, at de blev udsat for religiøs diskrimination og vold i Indien.

Mand blev skudt i benet

Den mandlige borger, som er 30 år gammel, siger, at han blev skudt i benet af hindunationalister i 2022. Han blev anholdt af politiet, men blev senere løsladt.

Kvinde blev truet med vold

Den kvindelige borger, som er 25 år gammel, siger, at hun blev truet med vold af hindunationalister, fordi hun nægtede at konvertere til hinduismen. Hun blev også anholdt af politiet, men blev senere løsladt.

“Vi er bange for at vende tilbage”

De to borgere siger, at de er bange for at vende tilbage til Indien, fordi de frygter for deres liv. De har søgt asyl i Pakistan, fordi de mener, at de der vil være i sikkerhed.

Pakistanske myndigheder har endnu ikke truffet en afgørelse om ansøgningerne om asyl.

Kreativ respons:

De to indiske borgere er et eksempel på de mange mennesker, der er tvunget til at flygte fra deres hjemland på grund af religiøs forfølgelse. De er et minde om, at menneskerettighederne ikke altid er respekteret i verden, og at der stadig er mange mennesker, der lever i frygt.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button