BusinessWorld

Google fejrer sin 25-års fødselsdag med digital konfetti på din skærm

Google fejrer sin 25-års fødselsdag den 27. september 2023 med en række aktiviteter og tilbud.

Digital konfetti på din skærm

En af de mest synlige fejringer finder sted på Googles søgeside. Når du besøger siden den 27. september, vil du se en festlig banner med konfetti og balloner. Du kan også klikke på banneret for at skabe din egen digitale konfetti-fest.

Rabatter på Google-produkter

Google tilbyder også rabatter på en række af sine produkter og tjenester. I Danmark finder du rabatter på Google Store, hvor du kan købe telefoner, tablets, ure og andre produkter.

Andre aktiviteter

Ud over digital konfetti og rabatter, planlægger Google også en række andre aktiviteter for at fejre sin 25-års fødselsdag. Disse aktiviteter omfatter:

  • En virtuel konference for udviklere og forretningsfolk
  • En serie videoer om Googles historie og fremtid
  • Et udvalg af arrangementer og aktiviteter i Googles kontorer rundt om i verden

Googles historie

Google blev grundlagt i 1998 af Larry Page og Sergey Brin, to ph.d.-studerende i computervidenskab fra Stanford University. Virksomheden startede som et forskningsprojekt, der skulle udvikle en bedre måde at søge efter information på internettet.

I dag er Google en af verdens største teknologivirksomheder. Virksomheden tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester, herunder søgemaskinen Google, e-mail-tjenesten Gmail, operativsystemet Android og videoplatformen YouTube.

Googles betydning

Google har haft en enorm indflydelse på vores måde at bruge internettet på. Virksomhedens søgemaskine har gjort det lettere end nogensinde før at finde information på nettet. Googles andre produkter og tjenester har også gjort det lettere for os at kommunikere, arbejde og underholde os selv.

Googles 25-års fødselsdag er en anledning til at fejre virksomhedens succes og betydning.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button