Anbefalet til dig

Vi tror dette er noget for dig

Fra 29kr

Smykker

Fra 19 kr

Herreure

Fra 19 kr

Herrefrakker

Fra 19 kr

Herre sko

Fra 19 kr
[products orderby=”rand”]

[products limit=3]

Lysterapi

mere energi til de mørke vinterdage
[products limit=3 on_sale=true]
5/5
“Super tilfreds. Gode produkter og billig levering. levering til tiden og gode priser,
jeg andefaler det

Heidi ***
kunde siden 2017
5/5
Super hjemmeside, let bestilling og billig levering, kan kun anbefales

Lars ****
kunde siden 2020

Gaver og spotmarket!

På GaveK® lever vi af at sælge gaver, tænke gaver og føle gaver.

Vi ser gaven som et stærkt symbol på relationen mellem mennesker. Derfor handler gaver hos os om mere end isenkram.

Derfor kan vi præsentere et helt unikt sortiment af gaver, som er udviklet af vores egne designere eller i samarbejde med de store producenter af mærkevarer.

GaveK® er først med nye ideer og koncepter. Her finder du både det klassiske, det stilrene og den skæve idé, der lokker smilet frem.

Hos GaveK® hjælper vi borger og virksomheder med at motivere og skabe glæde. En god og velvalgt gave katalyserer nogle af de mest grundlæggende, positive følelser mellem modtager og giver – følelser, der kan være svære at sætte ord på i en travl hverdag.

Hos os finder du gaver og koncepter, som du ikke finder andre steder. Vi hjælper dig med at få det rigtige udtryk på gaven og mest mulig værdi for pengene, når årets vigtigste symbol på medarbejderpleje skal vælges.

Hos GaveK® sælger vi ikke kun gaver men meget mere. Vi gør rigtig meget ud af, at finde nye og spændende produkter til dig og selvfølgelig til gode priser, som vi alle kan være med på.

Du kan trygt handle hos os – vi er selvfølgelig SSL godkendt og så går vi meget op i, at du som kunde skal føle dig godt tilpas og vi ønsker kun at give den bedste kundeservice.

Hvis vi skal fremhæve nogle af vore mest populære produkter, så må det være følgende:

Insekt- & skadedyrsbekæmpelse – Ødelæg ikke dine sommerdage- & aftener pga. uindbudte insekter, som myg, hvepse, fluer osv. Hos GaveK® kan du få både forebyggende samt bekæmpende redskaber til, at komme de irriterende insekter og skadedyr til livs.

Men derudover sælger vi også alt muligt andet godt – se det store udvalg her på siden, ved at klikke dig igennem vores kategorier.

Shopping cart

×