Skoletasker

0
249

Skoletasker 2021 – Alle børn og unge fortjener en god skoletaske


Hos Gavek.dk finder du alle de kendte skoletaske mærker, hvor der er styr på både kvalitet og ergonomi. Vi forhandler bl.a. skoletasker fra Starpak, Megacreative, Back to school, Barbie, Micky Mouse, Paw Patrol, Sofia, Trolls, som alle har tasker, der rækker fra begynder skoletaskerne (0-2. klasse) til de større skolebørn (3-5. klasse) og helt op til til 6. og de unge i 7-9. klasse. Når børn når en vis alder, vil skoletasken i klassisk forstand ændre sig, så man i stedet taler om rygsække. Naturligvis stadig perfekte til skolebrug. Day skoletaske er et godt eksempel på nogle meget populære rygsække, som bruges som skoletasker af mange piger.


Man kan ikke sige det nok; skoletaskens størrelse, pasform og ergonomi er vigtig! Dit barn bruger den hver dag og en øm ryg, bør ikke være en del af børns dagligdag. Det er derfor vigtigt, at du finder den skoletaske, som passer præcist til dit barn. Og heldigvis har vi hos Gavek.dk et kæmpe udvalg af skoletasker i alle former og størrelser. Vi har tasker til både børnehave børn, skolebørn og voksne.


Høj kvalitet og funktionalitet er nogle af de vigtige elementer, når den helt rette begyndertaske skal vælges. Vi har mange skoletasker til børn fra forskellige brands der hver især kommer med deres bud på den bedste skole taske.


Skoletaske trends 2021-22


Ser vi på begynder skoletaskerne, så er der i år noget for enhver smag. Fra pasteller og søde små dyr til tasker i mere klare farver og mønstre. Enhjørninge hitter stadig stort hos pigerne i 2021-22, men får skarp konkurrence fra skoletasker med søde katte, bambier og hunde eller fine regnbuer, alfer og havfruer.


Klare farver i forskellige nuancer af blå og grøn er meget populært på skoletasker til drengene i år. Ofte i kombination med velkendte figurer og mønstre. Fra ninjaer og dinosauer til biler, fodbolde og camouflage. Sort og grå er absolut også en mulighed i 2021-22, hvis barnet ønsker en mere neutral skoletaske. Eller en klassisk navy farvet med grafisk mønster, som vil matche det meste.


En anden tendens, som dog ikke er helt ny, er brugen af badges, som sættes på skoletasken med velcro. Det giver barnet mulighed for at skifte look på tasken, og gøre den til sin helt egen. Se f.eks. de mange muligheder fra Starpak (Kletties kalder de deres badges) og Beckmann (Buttons – som er badges, der følger med deres udvalg af Classic skoletasker). En anden trend, som vi ser mere af i 2021 er brugen af nøgleringe, som enten følger med skoletasken eller som kan købes særskilt.


Skolestarten er en vigtig tid på året og det er vigtigt at være godt forberedt, når dit barn starter i skole efter sommerferien. Hvad enten det er første gang de skal i skole, eller om klokken ringer ind til sidste skoleår, så er skoletasken er vigtigt del af hverdagen. Dit barn skal kunne gå i skole uden bekymringer omkring skoletasken. Alle de nødvendige ting skal ligge trygt og sikkert i tasken og være med til at skabe en god dag for dit barn.


Hos Gavek.dk vil vi gerne hjælpe dig og dit barn med den rigtige skoletaske til skolestart 2021. Vi har et stort udvalg af skoletasker, og du kan altid læse om de enkelte tasker og søge råd og vejledning.
Hvilken skoletaske er bedst?


Hvilken skoletaske, der er bedst for dit barn, afhænger naturligvis meget af barnets alder og højde. Men det er ikke ligegyldigt, hvilken model dit barn skal lægge ryg til, da netop komfort og ergonomi er vigtige faktorer.
Hvilken skoletaske skal jeg vælge?


Når det kommer til at vælge den rette skoletaske, så har udseendet naturligvis en stor betydning. Men foruden mønstre, farver, smarte lommer og lynlåse, så er form og selve størrelsen også helt afgørende for, om rygsækken er den rette til dit barn. I løbet af en skoledag bærer børene rundt på mange kilo, derfor er det vigtigt, at du vælger med omtanke på netop komfort og ergonomi. Vi har samlet de vigtigste fif i vores skoletaske guide, hvor du får svar på spørgsmål som


Hvordan skal skoletasken sidde?
Hvilken størrelse skoletaske er bedst?
Hvilke skoletaske mærker er bedst til skolestart?


Se guiden, hvor du får 5 gode råd, til når du skal købe skoletaske.


Hvad skal jeg købe før skolestart?


De fleste børn er som regel meget spændte på at skulle begynde i skole. Hvad end det er for første gang eller ej, så er det en ny og spændende tid, barnet går i møde, og det resulterer ofte i masser af sommerfugle i maven for både børn og forældre. Derfor er det vigtigt, at du som forælder forbereder dit barn bedst muligt på den nye hverdag der venter, og det kan du blandt andet gøre ved at sørge for, at dit barn har alt det rette udstyr klar til skolestart. Leder du derfor efter en skoletaske, som kan rumme både bøger, penalhus, madpakke, ekstra tøj og diverse andre ting, så er du landet på den helt rette side. Vi har et væld af skoletasker til unge, samt skoletasker til de små skolebørn og de lidt ældre. Kig derfor rundt her på siden sammen med dit barn, og lad ham eller hende vælge sin nye skoletaske i samarbejde med dig. Priserne varierer meget, og vi har derfor noget, der matcher ethvert budget.


Begynder skoletasker


Hos Gave kan du være sikker på at finde et stort udvalg af alle de anerkendte mærker. Har dit barn en første skoledag i vente og er du særlig på udkig efter en begynderskoletaske, kan du kigge efter disse modeller fra de respektive brands:
Med en af de ovennævnte skoletasker på ryggen, kan I trygt vinke farvel til børnehave og sige goddag til både SFO og en god skoledag.


Dit barn går højst sandsynligt mest op i, hvordan tasken ser ud, og derfor har vi tasker i et væld af søde og sjove designs, der i høj grad appellerer til børn både i form af farver og detaljer. Vi har tasker i lyserøde, lilla, blå, grønne, grå, nogen med mønstre, striber og prikker, andre med Disney figurer og superhelte – udvalget er altså stort og varieret, og der burde derfor være en skoletaske at finde til dit barn, uanset hvad han eller hun går mest op i. Som forælder betyder det sikkert også noget, at tasken er solid, robust og behagelig for dit barn at bære. Heldigvis kan du regne med, at de fleste brands også har tænkt disse praktiske elementer med ind i designprocessen.


Stort udvalg af gode skoletasker til unge


Der er ingen tvivl om, at dit barns skoletaske skal vælges med omhu. Det er nemlig en taske, som kan bruges i mange år, og som derfor ikke er nødvendig at skifte ud, før barnet vokser fra den. Blandt de mærker, der også har skoletasker til større børn, kan nævnes Starpak, Megacreative, Back to school, Barbie, Micky Mouse, Paw Patrol, Sofia, Trolls.


Se også vores rygsæk kategori, hvor der er masser af populære skoletasker til unge og teenagere. Rygsække hvor der som regel også er plads til computeren ellers find din nye skoletaske med computerrum i vores store udvalg her.


Vælg en ergonomisk korrekt skoletaske


Når dit barn kommer op i de lidt højere klassetrin og eventuelt skal på gymnasiet, så begynder tasken at veje lidt mere, da der er flere bøger, der skal slæbes frem og tilbage, inklusiv en lommeregner, lineal, computer og andet skoleudstyr. Her er det vigtigt, at du tænker over at vælge en taske, der er ergonomisk korrekt, så dit barn ikke risikerer at få ondt i skuldre, lænd eller ryg. Køb altid en taske, der kan justeres i stropperne, og også gerne en taske, der kan spændes om livet, så den sidder godt til på dit barn. Det er nemlig vigtigt, at vægten bliver flyttet fra skuldrene til bækkenområdet, hvor der er mere stabilitet.


Fra Gavek finder du et stort sortiment af tasker til unge, der er fremstillet med fokus på netop ergonomien. Brandet er desuden fortaler for bæredygtighed, og de fremstiller derfor deres tasker af 100% genbrugte PET-flasker. Vil du derfor gøre noget godt for både dit barn og miljøet, så er det en god beslutning med en taske herfra.


Vælg den perfekte skoletaske


Hvis du overvejer at overraske dit barn eller teenager med en ny skoletaske, så er der flere ting, du bør overveje, inden du kaster dig over en model.


Overvej, hvor mange små lommer, den skal have. Små ekstra lommer gør det nemt at organisere personlige ejendele.


Skal tasken indeholde en lomme til en bærbar computer eller tablet?


Hvis dit barn cykler meget, kan det være praktisk med en vandafvisende taske.


Skal der være ekstra plads til sportstøj?


Sidst men ikke mindst, så spiller designet naturligvis en stor rolle, og her er der noget for enhver smag hos os.
Jo mere specifik du er omkring, hvilke behov og ønsker din teenager har til sin skoletaske, desto nemmere er det at finde den perfekte taske. Brug derfor god tid på at finde den rette løsning.


Gør dit barn klar til skolestart


Har du fundet ud af, hvilken skoletaske dit barn skal have, så glem ikke, at der er flere andre ting, du med fordel også kan få styr på, på forhånd. Alle skolebørn har nemlig også brug for et penalhus, hvor der er plads til skriveredskaber, en saks, en passer, lim og hvad der ellers skal bruges i løbet af en skoledag. Derfor kan du selvfølgelig også finde et stort udvalg af penalhuse her hos os. Vi har dem i mange forskellige størrelser og former, og nogle af dem har adskilte rum, som gør det nemt for barnet at finde den helt rigtige blyant. Ud over penalhuse finder du også både drikkedunke og madkasser som også er nogle ting, der er helt uundværlige at have med i skoletasken.


Idræt på skoleskemaet – husk gymnastiktasken


Når barnet har idræt på skoleskemaet, eller når barnet går til sport efter skoletid, så er det vigtigt at få pakket tøjet i tasken. De fleste vælger en gymnastiktaske eller gymnastikpose eller en sportstaske til børn, der typisk kan rumme lidt mere, end gymnastikposen eksempelvis. Mange af skoletaske mærkerne designer også tasker til sportstøjet, så man kan få en model, der matcher skoletasken. Se hvor man også får en god sportstaske med, som også er velegnet som turrygsæk. Eller se vores store udvalg af gymnastiktasker og sportstasker til børn her.


Kiropraktorer, fysioterapeuter og andre specialister


For skoletasker, er det vigtigste, at funktionaliteten er i top, og at taskerne er lette og sidder ergonomisk korrekt på ryggen. Derfor er designet udviklet i samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter.


Skoletasker med hjul


En tendens som vi ser vinder lidt frem er trolley skoletasker, altså skoletasker med hjul. Disse skoletasker udmærker sig ved, at barnet kan trække rygsækken efter sig, i stedet for at bære tasken på ryggen.


Skoletasker med reflekser – gør barnet mere synlig i trafikken


En anden tendens vi ser er, at man i skoletaskens stof har arbejdet med refleks effekt, så hele tasken kan lyse op i trafikken. Det ser både sejt ud, men er også en rigtig god feature i forhold til at barnet bliver mere synlig i trafikken de mange mørke vintermåneder, hvor skolebørnene færdes til og fra skole. Men ellers har de fleste skoletasker også faste reflekser i form af refleksbånd og refleks kanter.


Et andet bud på skoletasker, der er ekstra synlige i trafikken. Der er udstyret med LED lys rundt i taskens kant. LED lyset kan justeres i forskellige farver, så det – udover at være en trafiksikkerheds feature – også er sjovt for barnet at gå med.
Gode råd og test af skoletasker


Hos Gavek kan du få gode råd og vejledning til dig og dit barn, så I ender med den helt rigtige taske. Kig forbi en af vores mange butikker eller bliv klogere på skolestart og skoletasker her på siden.


Tryg skolestart


Skolestart handler om andet end ergonomiske skoletasker og spidsede blyanter. Skolestart handler også om nye rammer, nye krav og nye venner – som er ganske ressourcekrævende for børn, der ved skolestart samtidig siger farvel til de trygge rammer i børnehaven. Børnene møder en helt ny hverdag, hvor mødet med store skolebørn i skolegården, kan være lidt af en omvæltning, samtidig med, at de også skal finde sin egen rolle og skabe nye relationer.


Gode råd til dit barns skolestart:


Få barnet ind i en god rytme i forhold til sengetider og gode morgenrutiner – før hverdagen med skole melder sig.
Giv barnet ro i maven med klare rammer. Tal f.eks. om hvad skoledagen vil bringe (det vil man typisk kunne læse om på Aula), og hvem der henter barnet efter skole.


Giv barnet færre eller kortere legeaftaler, så der også er overskud til at fordøje skoledagens indtryk og tid til bare at være hjemme og slappe af.


Skab luft i familiens kalender. Ved skolestart bør antallet af aktiviteter efter skole og i weekenden begrænses, så der er bedre forudsætninger for familietid i vante rammer.


Giv barnet tid til at finde sig til rette. Mange børn bliver ved skolestart hurtigere træt, sur eller grådlabil. Det betyder ikke nødvendigvis, at barnet ikke er glad for at gå i skole. Støt barnet og lyt til eventuelle bekymringer hos barnet.


Få flere gode råd fra Skole og Forældre og Børns Vilkår i forhold til emner som skolestart, skole-skift, præstationspres, skole-hjem samarbejde og meget andet.


Skoletaske tilbud til børn


Hos Gavek har vi altid masser af gode tilbud og du kan derfor også være heldig, at der er tilbud på den Starpak, Megacreative, Back to school, Barbie, Micky Mouse, Paw Patrol, Sofia, Trolls skoletaske, som I nu har besluttet jer for.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here