Massagebræt til fødderne – produkter til fodmassage

Fodmassage og zoneterapi giver velvære til hele din krop

Massagebræt – Fødderne har stor betydning for vores krops velbefindende og sundhed. Når zonerne på fødderne stimuleres med fodmassage og zoneterapi på den rigtige måde, påvirker det positivt vigtige nerve- og reflekspunker op til vigtige vitale organer i kroppen, som herved genopretter balancen i kroppen. Fodmassage af fødderne øger tilmed blodtilførslen i kroppen, som er med til at give et bedre velbefindende og varme til din krop. Den øgede blodgennemstrømning er med til at give kroppen varme til ømme muskler og led.

Fodmassage og zoneterapiens ældgamle kinesiske oprindelse har været kendt og værdsat i over hele verden igennem mere end 5000 år. Når du går i fodmassage sko får du fodmassage til de helt rigtige steder på fødderne og øger både blodcirkulation og velvære i hele kroppen.

Fodmassage ved hjælp af akupressursko

Vores fodmassage sko er udviklet med et unikt og fleksibelt fjedresystem, som er tilpasset hvor meget tryk de enkelte zone- punkter har behov for, for at opnå det bedste resultat. De 41 punkter som massageskoene består af knytter sig til de forskellige vitale kirtler og organer i kroppen. Du kan se nærmere på hvilke punkter der er knyttet til de enkelte organer på billedet nedenfor. Du vil mærke duppene mest de steder, hvor kroppen har størst behov for det.

Fodmassage som selv bliver aktiveret igennem pigsko, har et hav af positive egenskaber. Du opnår en stimulerende fodmassage blot ved at gå på fødderne hvilket har en udrensende effekt på kroppen. Din blodcirkulation bliver øget ved denne form for fodmassage, hvilket har en positiv effekt på hele din krop. 

Fodmassage er optimal med massagesko med automatisk rotationsfunktion

Massagesandalerne består af fleksible dupper som har en unik rotations funktion, som effektivt virker organ stimulerende hele vejen op i din krop. Den zoneterapeutiske og fleksible egenskab forøger stimuli-effekten så din krop bliver stimuleres mest optimalt der hvor den har mest behov for det, ved hjælp af kroppens egen vægt. Hver dup på fodmassage skoene rammer bestemte organer op igennem kroppen, og du vil derfor ofte mærke lidt mere ømhed ved netop de punkter, din krop trænger mest til zoneterapi og fodmassage. Når du går i fodmassage skoene øger du samtidig blodgennemstrømningen i kroppen, som modvirker trætte og kolde fødder. De røde punkter er magnetiske og giver ekstra effektiv og øget stimuli.

Effektiv zoneterapi og massage til dine fødder på blot 20 minutter

Vi anbefaler, at gå i massageskoene i 10-20 minutter (maks. 20 minutter om dagen) hver dag eller efter behov. Skoene er til indendørs brug og har en udrensende effekt som er med til, at fjerne affaldsstoffer i kroppen. Det er vigtig at drikke rigeligt med vand i forbindelse med massage processen på grund af den udrensende virkning, som massagesandalerne har på kroppen.

Fodmassage som rammer specifikke punkter på fødder og derved styrker din krop præcid, hvor der er behov for der. 
Med roterende dupper, der giver fodmassage så det rammer bestemte punkter der har virkning op igennem din krop og ud på de organer som har ekstra behov for det. 
Med denne form for fodmassage kan du let styrke dit helbred ved blot få minutter gang hver dag. 

Fodmassage og zoneterapi giver velvære til hele din krop

Fødderne har stor betydning for vores krops velbefindende og sundhed. Når zonerne på fødderne stimuleres med fodmassage og zoneterapi på den rigtige måde, påvirker det positivt vigtige nerve- og reflekspunker op til vigtige vitale organer i kroppen, som herved genopretter balancen i kroppen. Fodmassage af fødderne øger tilmed blodtilførslen i kroppen, som er med til at give et bedre velbefindende og varme til din krop. Den øgede blodgennemstrømning er med til at give kroppen varme til ømme muskler og led. Fodmassage er mange ting og ofte skal der ikke så meget til for at øge blodcirkulationen i dine fødder. Der findes mange fodmassage produkter, som du selv kan bruge uden hjælp fra andre. Nogle af de allermest kendte er fodmassage ruller, som du kan bruge imens du sikker på en stol og blot bevæger fødderne frem og tilbage over fodmassage rullen. Rillerne eller piggene i massagerullen stimulere og sætter gang i blodgennemstrømningen i fødderne og op igennem resten af kroppen. Massagebolde er også rigtig god fodmassage og er mere fleksibel så du også kan bevæge fødderne i cirkelbevægelser. Massageboldene findes i forskellige størrelser og farver. (se vores udvalg her)

Akupressur og fodmassage på pigge er en ældgammel tradition

Så er de også den ældgamle og effektive måde at sætte gang i blodomløbet i dine fødder, hvilket er ved at stå på en pigmåtte. Denne form for fodmassage er for de lidt mere hårdføre og øvelsen kan anbefales at trappe langsomt op, så du starter med at stå på pigmåtten et par minutter de første par gange. Ligeså snart du stiller dig op på pigmåtten med de bare fødder, vil du hurtigt mærke varmen og effekten brede sig, med positiv virkning op igennem resten af kroppen. Lige meget hvilken form for fodmassage du hælder mest til, så er det altid vigtigt at drikke rigeligt med vand efter og gerne under fodmassagebehandlingerne, da det virker udrensende i din krop. Zoneterapiens ældgamle kinesiske oprindelse har været kendt og værdsat i over hele verden igennem mere end 5000 år. Når du går i massage sko får du fodmassage til de helt rigtige steder på fødderne og øger både blodcirkulation og velvære i hele kroppen.

Fodmassage der virker

Smid skoene og strømperne og gå med bare tær på stuegulvet, når du har fri eller på sand, når det er sommer. Når du alligevel tager fodbad, eller når fødderne føles trætte og stive, skal du unde dem en massage.

Lad fødderne få luft

Tag skoene af, når du kommer hjem, så fødderne får luft og frihed. Gå rundt på bare tæer, det styrker og giver velvære. Gå en tur på bare fødder i sand, det giver afslapning og muskeltræning. Spred tæerne, når du ser tv

Fødderne har godt af træning og udstrækning, fordi det styrker muskler og bevægelighed. Det er en god ide at gå og løbe. Lav fodgymnastik foran computer og TV, vip med fødderne, krum og stræk dem, spred og saml tæerne. Du kan også massere fødderne på tennisbolde eller massagebolde af nubret gummi.

Gnid foden med citron

Giv dig selv eller din partner fodmassage, når I alligevel tager fodbad. Put en halv citron i et stort fad eller en balje med varmt vand. Gnid den anden del af citronen under fødderne og tag så fodbad. Det renser, afslapper og gør fødderne bløde. Tør forsigtigt fødderne i et blødt håndklæde.(Indholdet forsætter efter annoncen…)(Indholdet forsætter efter annoncen…)(Indholdet forsætter efter annoncen…)

Bevæg foden i cirkler

Tag en fod ad gangen, hold om ankelen og bevæg langsomt foden rundt i cirkler med den anden hånd. Gør det samme med hver tå. Træk en smule i tåen samtidig.

Stryg med lange bevægelser under og over foden

Læg din tommelfinger ind under foden og stryg den fra miden og ud. Brug lange strygende bevægelser.  Læg tommelfingrene oven på foden og masser med lange strygende bevægelser ud mod tæerne og op mod ankelen.

Tryk med tommelfingrene

Hold foden i dine hænder og tryk med tommelfingrene op og ned ad foden. Brug eventuelt creme eller olie, og undgå et få det ind mellem tæerne.

Ælt foden

Ælt fodens muskler godt igennem med rolige bevægelser. Trykket skal føles fast og rart. Masser indersiden, ydersiden, svangen og hele fodsålen fra tæerne og helt ud til hælen. 

Lad tommelfingrene krydse hinanden

Hold tommelfingrene på hver sin side af fodsålen. Lad dem glide mod hinanden og passere hinanden. Start øverst på foden og bevæg dig ned til hælen. Fold hænderne oven på foden med dine tommelfingre under foden. Vrid forsigtigt foden op og ned, så foden udspændes.

Retning mod hjertet

Lad fingerspidserne glide mellem de lange knogler på foden og med retning mod hjertet. Slut med at lade tommelfingrene glide fra ydersiden af ankelen og op ad underbenet og masser lægmuskelen.

Husk et glas vand

Husk at drikke et glas vand, når du er færdig med massage. Undlad massage, hvis du har høj feber, hævelser, udslæt, sår eller et nyt ar.

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons

Shopping cart

×