Magnetsmykker(2 items)

Gavek forhandler et stort udvalg af Magnetsmykker

Vi er her hos Gavek kendt for vores store udvalg af magnetsmykker til mænd og kvinder. Vi har mange års erfaring og importerer selv alle magnetsmykker direkte ved producenterne. Vi forhandler magnetsmykker til alle formål og står altid parat til at vejlede dig, hvis du er i tvivl om hvilket smykke du vil have mest gavn af.

Hos Gavek  sælger vi både magnetarmbånd, magnethalskæder, magnet øreringe, magnet ringe, magnet hjerter og meget mere. Du finder alle vores magnetsmykker her på hjemmesiden, men du er også meget velkommen til at besøge vores online butik, hvor vi også har alle magnetsmykkerne på lager. Adresse på vores online butik er: Gavek.dk/magnetsmykker

Magnetsmykkers virkning på kroppen

Magnetterapi er et område der stadig forskes en del i, da der er fundet tegn på at statiske magnet kan øge blodgennemstrømningen i blodårer og mindske hævelse. Ph.d. Thomas Skalak forsker ved University of Virginia siger: "Hvis en skade ikke hæver, vil den hele hurtigere – og personen vil opleve færre smerter og bedre bevægelighed" Det betyder, at magneter kan bruges på samme måde som isposer og kompression nu bruges til daglige forstuvninger, slag og blå mærker, men med mere gavnlige resultater. Den lette tilgængelighed og lave omkostninger ved denne behandling kan give enorme gevinster i menneskers produktivitet og livskvalitet. Kilde: University of Virginia. "Healing Value Of Magnets Demonstrated In Biomedical Engineering Study." ScienceDaily. ScienceDaily, 7 January 2008.

Magnetsmykker, virker det?

Det er vores erfaring, at kunder der bruger magnetsmykker, føler en forbedring af blodgennemstrømning og mindre hævelse i de områder de bruger magnetsmykker. Det er meget forskelligt, hvor lang tid der går, før kunden mærker en forskel. Nogle mærker det med det samme, andre føler en forbedring langsomt efter nogle uger.

Er der bivirkninger ved at bruge magnetsmykker?

Der er ikke dokumenteret nogle bivirkninger ved at bruge magnetsmykker. Dog oplever vi at nogle få kunder, har en hurtig og voldsom reaktion efter påbegyndt behandling med magnetsmykker. For disse kunder er der en risiko for at de føler sig ekstra trætte i en kort tilvændingsperiode. Man kan afhjælpe dette ved at drikke rigeligt med vand og give kroppen ro.

Vores erfaring er at denne træthed skyldes at magneterne får kroppen til at udrense ekstra mange affaldsstoffer på en gang, hvilket kan resultere i træthed. Hvis det bliver meget voldsomt, kan det være en foredel at tage magnetsmykkerne af en dagstid og så tage dem på igen, for på den måde at få udrensningen til at blive mindre intensiv.

Man kan sige at dem der har den voldsomme reaktion af magnetsmykker, også ofte er dem der har stor gavn af magnetsmykkerne. Når kroppen først har fået udrenset størstedele af de affaldsstoffer, som kan give problemer.

Smykker med mening - når eksklusivt design møder powerful kraft og virkning

Find det helt rigtige smykke til dine behov i vores webshop. Vi har tidens nyeste kollektioner af eksklusive magnetsmykker både til ham og hende. 

Udforsk vores brede sortiment i webshoppen, som byder på alt fra ringe, armbånd, øreringe og halskæder. Udover magnetsmykker kan vi præsentere et udvalg af wellnessprodukter med magnetbasis til mennesker og dyr. 

Hvad kan magnetsmykker og - produkter?

Alle vores magnetsmykker – og wellnessprodukter indeholder neodymmagneter af premiumkvalitet, som garanterer en lang levetid.

Der ikke noget magi ved magnetisme. Vores planet er omgivet af et beskyttende magnetfelt – og uden dette magnetfelt ville der ikke være noget liv på jorden.

Med magnetsmykkerne giver du dig selv magnetterapi, som er kendt for at være en smertefri behandling uden bivirkninger. Magnet kan forbedre din blodcirkulation, være smertelindrende og give dig et energi boost i hverdagen.

Den magnetiske energi er den elementære energi, som hele organismen er afhængig af” – Prof. Werner Heisenberg.

Så meget kraft har en neodymagnet

Man et magnetfelts styrke i Tesla eller Gauss. 1 Tesla = 10.000 Gauss.

Til sammenligning indeholder én Energetix neodymmagnet med 0,12 Tesla!  

Få ugentligt sundhedstips, inspiration og idéer til brug af magnetsmykker- og produkter i din hverdag.

Del også gerne dine erfaringer og bedste råd med andre glade brugere af magnetsmykker.

  • Magnetsmykker til hende
  • Magnetsmykker til ham
  • Magnetsmykker til børn
  • Magnet til hund, kat og hest

magnetsmykker magnetsmykker virkning energetix magnetsmykker magnetsmykker forhandlere magnetsmykker vamdrup magnetix magnetsmykker magnetsmykker mod smerter magnetsmykker vægttab coclo magnetsmykker erfaring med magnetsmykker magnetsmykker hjerte magnetsmykker energetix billige magnetsmykker hvordan virker magnetsmykker virker magnetsmykker magnetsmykker tilbud magnetsmykker vejle magnetsmykker butik magnetsmykker esbjerg magnetsmykker fyn magnetsmykker til mænd magnetsmykker virker det magnetsmykker odense lones magnetsmykker magnetsmykker odder magnetsmykker fredericia magnetsmykker virkning på kroppen magnetsmykker mod gigt magnetsmykker halskæde magnetsmykker køge

Shopping cart

×