Magnetarmbånd(2 items)

Magnetarmbånd

 

Magnetarmbånd er kendt for deres evne til at balancere kroppens funktioner. De benyttes professionelt af sportsfolk til at forbedre resultater og af almindelige mennesker, der blot ønsker et mere velafbalanceret helbred eller som lindring mod en sygdom.

Eksempelvis benytter flere professionelle golfudøvere magnetarmbånd, til at øge deres fokus og balance med gode resultater til følge.

Unik videreudvikling af det klassiske magnetarmbånd Nu er en ny type magnetarmbånd kommet på markedet i Danmark og Sverige. Gavek Bracelet er udviklet i Kina, hvor læren om kroppens energibaner- og funktioner har præget og været fundamentet for lægekunsten i årtusinder. Udover fordelene ved magneterne har armbåndet også tre andre komponenter.

Mikkel Oster, der er foredragsholder, professionel hestehvisker og medstifter af virksomheden Natural Living Int., forklarer:

Fire aktive komponenter i hvert armbånd 

“Hvert armbånd har fire aktive komponenter i sig, magnet, germanium, far-infrared og Tourmaline. Germanium er smertelindrende, vi har eksempler på, at germanium kan erstatte selv høje morfindoser. Far-infrared er en nyere teknologi hvor infrarød stråling lagres i et medium. Det skaber varme og hjælper på blodcirkulationen. Tourmaline genererer negative ioner, hvilket blandt andet har en positiv effekt på hjernecellernes kommunikation, og derved øger energien i din krop. Det har vist en effekt som forbedret søvn, vægttab og mindre stress, alle disse energier kombineret er med til at give din krop bedre balance, øget styrke og forhøjet energi, samt mange flere fordele vi hele tiden opdager.”

Åke Klasson fra Sverige siger blandt andet: Jag har varit med om en trafikolycka och fick då en så kallad whiplash och har under de 9 år sedan olyckan provat de flesta alternativ på marknaden för att må bättre. Jag gick på extremt stark medicinering i alla dessa år. Efter att jag började med armbanden har jag under de tre första veckorna helt kommit ifrån mina starka mediciner och tager enbart medicin om jag har jobbat lite för hårdt. Jag vill dessutom tillägga att det har påverkat andra saker som balansen i kroppen, som har blivit lika bra som när man var yngre. Omfattende dokumentation og positive erfaringer Effekten af det nye Gavek Bracelet er dokumenteret i en lang række undersøgelser, og man kan selv med meget simple øvelser tjekke virkningen på egen krop.

Mikkel Oster benytter selv Gavek Bracelet i sit arbejde med heste og mennesker og ligesom så mange andre brugere, har rigtig positive erfaringer med teknologien.

En anden bruger er Pjerrot fra Bakken, også kendt som Kurt Flemming, der siger: “Mine knæ har været ødelagte af mange års sport og optræden, og da en ven gav mig et PowerBody Bracelet var jeg naturligvis skeptisk. Efter ganske kort tid med armbåndet på kunne jeg stå op og gå uden nogen former for smerter i mine knæ.”

Det nye avancerede magnetarmbånd, som er skabt på flere hundrede år gammel kinesisk videnskab, med fire forskellige energi-komponenter viser nye positive og uventede tendenser her i vinterkulden. Natural Living Int., som er importør og forhandler af disse armbånd, har gennem test opdaget at armbåndets påvirkning på kroppens blodcirkulation, giver en bedre varmedistribution ud i kroppens lemmer.

Komponenten Far-Infrared, som er de stråler fra solen som føles varme når du placerer din hånd i den, er den største årsag til at varmen bedre kommer rundt i kroppen. Det Far-Infrared gør ved din krop er at gå i blandt andet vandcellerne og dele dem gennem vibration. Denne vibration skaber en varme som sammen med de delte vandceller føres ud i kroppen. Denne deling af celler gør at næring, vitaminer, mineraler og andre vigtige komponenter bedre kan transporteres rundt i kroppen.

Fra kuldeskær til behagelig varme En af de opdagelser som Natural Living Int. har taget del i, kommer fra Karen i Ringsted. Hun købte armbåndet pga. en stigende gigt og til sin overraskelse oplevede hun mere end bare det: Efter et par timer følte jeg en let prikken i fingrene – og i ørerne.

Det var som om man kom ind fra kulden og “tøede op”. Siger hun. Umiddelbart synes jeg at mine fødder ikke er så kolde når jeg går med armbåndet, da jeg normalt er meget kuldskær, har jeg fået megen glæde af armbåndet. Dette er bare en af effekterne som armbåndet kan hjælpe med og Gavek, ser frem flere nye og spændende opdagelser af armbåndets virkning.

 

magnetarmbånd matas magnetarmbånd virkning magnetarmbånd til mænd magnetarmbånd mod gigt magnetarmbånd mod smerter magnetarmbånd vægttab magnetarmbånd hvilken arm magnetarmbånd bivirkninger magnetarmbånd test magnetarmbånd kvinder magnetarmbånd gummi magnetarmbånd herre erfaring magnetarmbånd magnetarmbånd mænd magnetarmbånd til herre magnetarmbånd med elastik virker magnetarmbånd magnetarmbånd titanium magnetarmbånd til kvinder magnetarmbånd golf magnetarmbånd fup eller fakta sportex magnetarmbånd elastiske magnetarmbånd magnetarmbånd til herrer magnetarmbånd silikone matas magnetarmbånd magnetarmbånd sport magnetarmbånd til damer sabona magnetarmbånd kobber magnetarmbånd magnetarmbånd vamdrup trion z magnetarmbånd hvad hjælper magnetarmbånd på gummi magnetarmbånd magnetarmbånd med kobber magnetarmbånd i gummi magnetarmbånd med læderrem magnetarmbånd stofskifte magnetarmbånd til sport magnetarmbånd til golf magnetarmbånd læder magnetarmbånd mænd læder magnetarmbånd energetix magnetarmbånd virker dethvordan virker magnetarmbånd magnetarmbånd læder herre magnetarmbånd gigt titanium magnetarmbånd magnetarmbånd hvordan virker det magnetarmbånd esbjerg magnetarmbånd balance magnetarmbånd tilbud magnetarmbånd effekt magnetarmbånd odense magnetarmbånd til skruer lasota magnetarmbånd magnetarmbånd mod migræne magnetarmbånd til magnetsmykker

Shopping cart

×