Hvidløgspresser(11 items)

Hvidløgspresser

Vi har grundlagt gavek.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Hvidløgspresser. Frem for at skulle kigge på forskellige online forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side Hvidløg er godt og beskytter mod alt fra forkølelse til vampyrer, og man kan gætte på, at næsten hvert eneste dansk hjem har en hvidløgspresser. Man kan også gætte på, at den hvidløgspresser kun sjældent er i brug, fordi hvidløgspressere er de køkkenredskaber, der er allersværest at gøre rene. Med  hvidløgspresser derimod stopper du bare de uafskallede hvidløgsfed ned og trykker til. Når du åbner presseren, bliver hvidløget automatisk skrabet af presseren, f.eks. direkte ned i maden, og med en tap i håndtaget kan du derefter let skyde skalresterne lige ned i skraldespanden. Ikke nok med, at du nu har en hvidløgspresser, der blot skal skylles af. Du har også fingre, der ikke lugter af hvidløg, og nogle ekstra minutter til din rådighed til et eller andet, der er sjovere end opvask. Det er da bare skønt. En hvidløgspresse er et køkkenredskab til effektivt at knuse hvidløgfedd ved at tvinge dem gennem et gitter med små huller, som regel med en slags stempel. Mange hvidløgspresser har også en enhed med et matchende gitter med stumpe stifter til at rense hullerne.

Testet for ergonomi og spild

Vi har ergonomien – hvor gode hvidløgspresseren er at holde på, og hvor mange kræfter der skal til – og hvor meget spild, der er. Testen viser, at spildet afhænger af, hvordan hvidløget vender i presseren, men Garlic Card skiller sig ud med mest spild, da det er svært at rive den sidste halvdel. Oxo, Ikea og Microplane har mindst spild.

Rens hvidløgspresseren lige efter brug

Lige meget hvilken hvidløgspresser, du bruger, så skyl den med varmt vand og gnub med en børste lige efter brug, så hvidløgsresterne ikke når at klistre sig fast. Du skal også bruge en kniv til dem alle (på nær Garlic Card) til at skrabe resterne ud. Testens vinder har den helt store force, at du kan åbne siden helt op, så det er til at komme til.

Kan du slippe for at skrælle hvidløget først?

Det er et spørgsmål om temperament, om du skræller hvidløget først eller ej (så du er fri for at få hvidsløgsfingre), men vores test viser, at spildet bliver større, hvis du lader skrællen sidde på, uanset hvilken presser eller rivejern du vælger.

Sådan testede vi

En villaejer vil købe en ny hvidløgspresser, der skal bruges ofte i den daglige madlavning. Men hvilken? Dét har vi bedt en række producenter om at besvare ved at udvælge den af deres hvidløgspressere, de mener, lever op til tre krav.
  1. Rengøringsvenlig.
  2. God ergonomi/rart håndtag, der gør den behagelig at holde/klemme på.
  3. Lille spild – så hvidløget presses ud igennem hullerne i stedet for ovenud. Hvidløgspressernes karakter beror på de tre kriterier samt helheds­indtrykket. De er testet flere gange med 1 stort fed hvidløg – både med og uden skræl. Men den endelige bedømmelse bygger primært på fed uden skræl. Vi har ikke testet hvidløgspresserne mht. slid og levetid.

Karakterskalaen

  1. Skuffende
  2. Tilfredsstillende
  3. God
  4. Meget god
  5. Suveræn
The garlic press is solid as a real tool, has a spacious chamber with room for several garlic cloves, which are easily pressed through the holes. The non-slip, soft rubber handles are slightly curved for comfort. The garlic press has a built-in cleaner that squeezes the garlic residue out of the holes after use, and it can withstand

Udvalgte Billige Hvidløgspressere

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Hvidløgspressere. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der selv kravler en lang række sikre internetbutikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på gavek.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.

Det var dagens Hvidløgspressere

Fortæl meget gerne dine venner og bekendte om gavek.dk – det bliver vi rigtig taknemmelige for. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem gavek.dk som bogmærke og kom snart tilbage til flere gode tilbud på hvidløgspressere. 3 gode grunde til at du bliver glad for at have en ordentlig hvidløgspresser i køkkenet – og 3 tips til at finde den helt rigtige Hvis du godt kan lide at stå i et køkken, så kan du sikkert også godt lide at have det rette udstyr. Det kan være, at du lige nu står og mangler en hvidløgspresser i køkkenet. Så skal du sørge for at købe en i god kvalitet. I denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor det er en god idé at vælge en hvidløgspresser i god kvalitet og 3 tips til, hvordan du finder den rette hvidløgspresser til dit hjem. Det er nemmere at arbejde med Det er ikke uden grund, at man gerne vil have gode redskaber i sit køkken. Hvis man har bedre redskaber, så er de nemlig typisk også bedre at arbejde med. Hvis man virkelig går op i at lave mad, så går man helst ikke ned på godt udstyr. Den holder bedre Hvis du køber en god hvidløgspresser, så kan du også regne med, at den holder i mange år fremover. En god hvidløgspresser kan man bruge om og om igen. De gode hvidløgspressede er heldigvis ikke specielt dyre at anskaffe sig, så det er ikke fordi, at du skal regne med, at du skal ud og bruge en masse penge. Det er klart, at man betaler lidt flere penge for en ordentlig hvidløgspresser, men det er kun et lidt større beløb, og det kommer til at være alle pengene værd. Hvis du køber en billig hvidløgspresser i dårlig kvalitet, så risikerer du også, at du skal købe en ny efter et par år. Derfor kan det faktisk være, at du i sidste ende sparer penge, hvis du vælger en hvidløgspresser i god kvalitet. Undgå irritation i køkkenet Hvis du før har prøvet at stå i køkkenet og arbejde med et redskab, der bare ikke fungerer optimalt, så ved du sikkert også, hvor frustrerende det kan være. Når man skal gøre noget hurtigt – som man typisk kan med at presse hvidløg – så gider man heller ikke, at det tager længere tid. Det tager også en del af madlavningsglæden, hvis man skal gå og blive irriteret over dårlige redskaber. Hvis du kan lide at lave mad, så skal du ikke tage glæden fra dig selv ved at være for nærig til at give lidt flere penge for en ordentlig hvidløgspresser.  

Sådan finder du den rette hvidløgspresser

– tip 1 Hvis du skal finde den hvidløgspresser, der er den rette for dig, så er det en fordel, hvis du først overvejer, hvordan du gerne vil presse dine hvidløg. Der er nemlig flere forskellige måder, det kan gøres på – alt afhængigt af, hvilken hvidløgspresser du bruger – naturligvis. Du kender sikkert den klassiske model, hvor man putter et skraldet, fed hvidløg ned i ”hullet”, hvorefter man med håndkraft presser hvidløget ud, så det bliver til en slags puré. Der findes også en anden slags hvidløgspresser, hvor der i stedet for et hul ”bare” er en slags lille flad, stang, hvor der er placeret små huller i midten. Du lægger det fede hvidløg ned på et skærebræt, hvorefter du placerer presseren ovenpå og presser løget, mens du vipper presseren fra side til side. Disse slags er der nogen, der foretrækker.

Sådan finder du den rette hvidløgspresser – tip 2

Når du skal finde den hvidløgspresser, der er en rette for dig, så kan det også være, at du skal overveje, hvordan den skal se ud. Det kan være, at du går op i at have pæne ting i dit køkken, og så er det da meget fedt, hvis man har en farve, der går igen, at man også kan sørge for, at hvidløgspresseren passer hertil. Det er i hvert fald noget du kan tænke over, om der har betydning for dig.

Sådan finder du den rette hvidløgspresser – tip 3

Det kan også være en god idé at overveje, om du har nogle specielle krav til din nye hvidløgspresser. Det kan f.eks. være, at det er vigtigt for dig, at den er let at rengøre. Der er heldigvis mange hvidløgspressede, der er designet på en måde, hvor de er nemme at gøre rene. Man kan nogle gange købe et ekstra redskab med, som passer på hullerne i hvidløgspressen, så man presser resterne fra det pressede hvidløg ud. Det kan også være, at du ønsker at få en hvidløgspresser, som kan gå i opvaskemaskinen. Så er det også noget, du kan kigge efter, når du først begynder at lede. Når du skal finde din nye hvidløgspresser, så kan du både vælge at kigge på nettet og i fysiske butikker. I de fysiske butikker kan du måske bedre vurdere kvaliteten af redskabet, men det kan også være nemmere at finde et større udvalg på nettet. Hvorfor mon shoppe en hvidløgspresser på internettet i stedet for i butik? – Tre fremragende argumenter for at online vinder Vi har lavet gavek.dk fordi flere og flere har opdaget de mange fordele ved at købe hvidløgspressere online i stedet for i de traditionelle butikker. For der er virkelig mange fordele ved at købe på nettet. Har får du 3 af dem, og så håber vi her på gavek.dk at det kan give dig det sidste skub til at kaste dig ud i nethandel. God fornøjelse. Du kan ofte få købet sendt hjem til dig uden at skulle betale noget Webshops bruger i dag hvert et kneb for at komme foran konkurrenterne – og det kommer dig som kunde til gode. For hvor det for 5-10 år siden var sikkert som amen i kirken at du skulle betale en god sum for at få sendt din pakke hjem er det at bestille en hvidløgspresser med gratis levering så let som at klø sig i nakken. Minimumskøbet hos de forskellige shops vi linker til her på gavek.dk varierer selvfølgelig, men de fleste steder er det muligt. Udvidede returneringsmuligheder Uanset hvilken webshop du handler i er det et lovbestemt EU-krav at du har 14 dages returret fra du modtagaer varen (enkelte varegrupper er dog undtaget, f.eks. fødevarer og elektroniske produkter). Og mange webshops ved at det med at betale for at returnere produktet er noget der afholder folk fra at købe hvis de ikke er 100% sikre i deres beslutning, og derfor er der flere og flere webshops der begynder både at tilbyde gratis levering og gratis returporto. Du kan se nærmere at reglerne for returnering af din hvidløgspresser hos hver enkelt forhandler vi linker til på gavek.dk. Der er et større udvalg at vælge imellem Når du går ned i din lokale butik har de kun et minde udvalg af hvidløgspressere. Det bliver de nødt at have – hvis de skulle have alle tænkelige modeller, varianter, udgaver og typer ville butikken ikke kunne sælge andet. Og selv da ville der nok ikke være plads nok. Sådan er det ikke når du hander online – her er lagerpladsen uendelig og udvalget er derfor mange gange større end i selv den største online butik.   hvidløgspresser eva solo hvidløgspresser hvidløgspresser imerco hvidløgspresser ikea hvidløgspresser eva solo oxo hvidløgspresser ikea hvidløgspresser hvidløgspresser bedst i test jamie oliver hvidløgspresser bedste hvidløgspresser rösle hvidløgspresser smart hvidløgspresser eva trio hvidløgspresser tupperware hvidløgspresser hvidløgspresser test garject hvidløgspresser joseph joseph hvidløgspresser holm hvidløgspresser hvidløgspresser med håndtag imerco hvidløgspresser claus holm hvidløgspresser oxo good grips hvidløgspresser hvidløgspresser bedst i test 2018 hvidløgspresser jamie oliver eva solo hvidløgspresser imerco fiskars hvidløgspresser hvidløgspresser kop og kande hvidløgspresser bedst i test 2019 hvidløgspresser tupperware zwilling hvidløgspresser gastromax hvidløgspresser hvidløgspresser masterchef pres hvidløg uden hvidløgspresser luksus hvidløgspresser westmark hvidløgspresser hvidløgspresser joseph elektrisk hvidløgspresser verdens bedste hvidløgspresser god hvidløgspresser hvidløgspresser foetex hvidløgspresser coop hvidløgspresser føtex zyliss hvidløgspresser hvidløgspresser bilka hvidløgspresser i stål hvidløgspresser oxo hvidløgspresser bedst i test 2016 claus holm hvidløgspresser kvickly hvidløgspresser fiskars cook & baker hvidløgspresser rocker hvidløgspresser hvidløgspresser rösle hvidløgspresser i plastik bodum hvidløgspresser jamie oliver hvidløgspresser imerco hvidløgspresser test 2016 holm deli hvidløgspresser tupperware hvidløgspresser pris bedste hvidløgspresser 2019 nuance hvidløgspresser kitchenaid hvidløgspresser hvidløgspresser eva trio oxo hvidløgspresser test rösle hvidløgspresser tilbud magisk hvidløgspresser hvidløgspresser kvickly eva solo hvidløgspresser tilbud joseph joseph rocker hvidløgspresser good grip hvidløgspresser rosti hvidløgspresser lurch hvidløgspresser hvidløgspresser til svage hænder hvidløgspresser testvinder wmf hvidløgspresser ergonomisk hvidløgspresser hvidløgspresser fra ikea funktion hvidløgspresser jysk hvidløgspresser hvidløgspresser renser hvidløgspresser cook and baker kuhn rikon hvidløgspresser genius hvidløgspresser hvidløgspresser youtube hvidløgspresser gigt brabantia hvidløgspresser hvidløgspresser værsgo hvidløgspresser zyliss rengøringsvenlig hvidløgspresser leifheit hvidløgspresser eva solo green hvidløgspresser billig hvidløgspresser oxe hvidløgspresser hvidløgspresser på fransk hvidløgspresser garject hvidløgspresser kitchenaid ny hvidløgspresser cookware hvidløgspresser eva solo hvidløgspresser masterchef hvidløgspresser magasin le creuset hvidløgspresser eva solo hvidløgspresser kop og kande lacor hvidløgspresser alessi hvidløgspresser hvidløgspresser stål dreamfarm hvidløgspresser hvidløgspresser fra tupperware hvidløgspresser engelsk hvidløgspresser på tysk kraftig hvidløgspresser hvidløgspresser nem at rengøre hvidløgspresser claus holm hvidløgspresser i rustfrit stål den bedste hvidløgspresser cook baker hvidløgspresser eva solo hvidløgspresser glasbeholder

Shopping cart

×