CE laser hårvækst hjelm

🚀 Levering: 29 kr

Baseret i Tåstrup, Danmark

Se indkøbsvogn
100% Sikker betaling
Beskrivelse
Varespecifikationer
Levering og returnering
Hvorfor vælge os
Beskrivelse

Hårvækstapparat er et laserhårforstærket produkt med funktioner som oliekontrol, anti-hårtab, hårvækst, med de indbyggede 26 lasere og 30 infrarøde lysdioder, den dobbelte højteknologiske infrarød lysenergi og laserpenetrering, kan maksimere aktiveringen af hårsækken i hovedbunden. Den langvarige brug kan få håret til at regenerere

Denne revolutionerende laserhjelm kan behandle alvorligt og svært hårtab på simpel vis. Denne laserhjelm er den første håndkøbs og bærbare laserbehandling, som samtidig er den første til at blive godkendt af amerikanske FDA. Laser Hjelm er resultatet af tusindvis af timers videnskab og undersøgelser, som sikrer, at du får den ultimative behandling af dit hårtab.

 • 97% af brugerne oplevede positive resultater
 • Teknologi klinisk testet og godkendt af FDA
 • Effektiv overfor alle typer hårtab
 • Hurtige resultater efter blot 4 uger!
 • 2 års fabriksgaranti
 • Køberbeskyttelse igennem e-mærket på 10.000 kr!

Laser Hjelm er bygget af de bedste materialer fra hele verdenen, hvilket forårsager den høje pris for dette effektive udstyr. Bemærk at denne laserterapi kan erstatte klinisk terapi på hårtabsklinikker. Der er altså udsigt til at du kan spare flere tusinde kroner om måneden ved at investere i laser hjelm! Læs de mange overbevisende succeshistorier herunder, og bliv kurreret for dit hårtab i dag!

Specifikation

 • Varetype: Hårvæksthjelm
 • Farve: Hvid
 • Lasereffekt: 4~5mW
 • Laserbølgelængde: 650nm±10nm
 • Antal laserlampeperler: 180
 • Bestrålingstid: 25 min
 • Batterikapacitet: 3000mAh
 • Opladningstid: 3,5 timer
 • Opladningstilstand: USB-opladning
 • Brugstid: 8-10
 • Vægt: 543g
 • Størrelse: 26,6*19,4*13cm/10,5*7,6*5,1in

Produkt inkluderer

 • 1 * Hovedmaskine
 • 1* Adapter
 • 1*USB-ladeledning
 • 1*Beskyttende pose
 • 1*Manuel
 • 1*æske

Hvad er laser Hjelm?

Denne laserhjelm er ubetinget det mest unikke og avancerede redskab til at behandle hårtab i hjemmet. Denne one-size hjelm indeholder 80 effektive laserdioder, hvilket giver den absolut tætteste behandling på markedet, idét dioderne stimulerer hele hovedbunden. Theradome™ er en håndfri behandlingsmetode, hvilket gør, at du kan nyde alle dine yndlingsaktiviteter imens du behandler dit hårtab effektivt. Enheden er utrolig nem at bruge, og indstilles blot med en knap. Du kan kun blive positivt overrasket! Med blot 2025 minutters behandling dagligt, kan du opnå kliniske resultater, som en hver hårklinik vil måbe over!

Hvem kan benytte Laser Hjelm?

Denne laserhjelm er lavet i en one-size-fits-all model, som gør, at alle kan benytte hjelmen på komfortabel vis. De mange positive anmeldelser af dette produkt, gør det til et af de mest pålidelige og anerkendte produkter på markedet. Laserne påvirker effektivt de sovende hårsække, og får dem til at producere hår igen. Igennem øget blodtilførsel øges næringsstofferne til hårsækkende og hovedbunden, hvilket giver dig en sund og naturlig hårvækst. Selv folk, som har mistet håret i svær grad, kan nyde rigtigt gode resultater af laser hjelm, som er det perfekte redskab til behandling af hårtab.

Resultaterne ved Laserhjelm?

Hvis du mister håret og drømmer om et sundt, tykt og lækkert hår som da du var yngre, kan du sagtens tillade dig at være fortrøstningsfuld. Mange tusinde kunder verden over har nydt godt af Laser Hjelmen mod svært hårtab. De fleste mennesker vil i løbet af få måneder kunne forvente en tydelig forbedring i kvaliteten af deres hår, og efter blot 2 måneder vil man kunne opleve helt nye hårsække begynde at gro. Helt op yil 97% af alle testdeltagere oplevede yderst positive resultater ved laserhjelmen, ved blot 20 minutters behandling 2 gange ugentligt.

Feature

1.En kasket til alle mennesker, der oplever hårtab.

Det er klinisk bevist at være effektivt til behandling af sebrrheisk alopeci, stress-induceret alopeci, postpartum alopeci, transplanteret hårforstærkning og andre hårrelaterede problemer.

2. En ren fysioterapi.

650nm laser bruges til at genopbygge energi til hårsækkene, forynge dem og få dem til at vokse hår. Med lav effekt og gradvis effekt er den 100% sikker, smertefri og harmløs

3,4 i 1 Oplag.

For at forhindre hårtab i at gentage sig, forfølger vi 4-trins hårpleje. Fra balancerende olie, til at fremme vækst, til at forstærke hår og til sidst til at forhindre tab, vil dit hår blive fuldstændig genoprettet til sin ungdommelige status.

4.180 Infrarøde lampeperler.

Professionelle perler med høj kraft bruges til ensartet at dække hele hovedbunden og præcist målrette follikler. Med 3 gange så mange infrarøde perler som dets jævnaldrende, er dens effektivitet og effektivitet begge tredoblet.

5.Brugervenligt design.

Med enkelt-knaps design og auto-induktion og 25 min auto-sluk-mekanismer kan denne landsby nemt bruges af alle – den forstyrrer ikke dagligdagen.

Operation

1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at åbne.
2. Bær landsbyen, tænd/sluk-knappen vender bagud.
3. Nyd hårpleje.
4. Vent 25 minutter, indtil den slukker automatisk.
Bemærk: For mere detaljeret instruktion, se venligst manualen.

Advarsel

For at forhindre skader på menneskelig krop og ejendom, følg venligst instruktionerne nedenfor.

1. Se ikke direkte ind i laserlyset.
2. Mindreårige og personer med sort hud kan ikke bruge det.
3. Må ikke bruges, når håret er vådt.
4. Udsæt hovedbunden så meget som muligt før brug. Den bedste effekt kan opnås på kort hår.
5. Produktet kan ikke bruges som sikkerhedsanordning.
6. Opbevar venligst utilgængeligt for børn.
7. Det er bedst at blive brugt i aircondition værelse. Må ikke bruges udendørs.

Personer i følgende situationer er forbudt at bruge enheden.

1. Kvinder under graviditet og amning.
2.Person, der har en historie med (hovedbunden) hudkræft.
3.Personer med naturlig sort hudfarve.
4.Personer med eksem, psoriasis, skader, bare sår mv.
5.Personer med sygdomme forbundet med allergiske over for lys, såsom lysfølsom porfyri, polymorft sollysudslæt, solar sex urticaria, lupus erythematosus.
6.Personer med lysinduceret epilepsi eller kronisk migræne.
Mennesker med høj feber, blodtryk, unormalt hjerte eller indre organer.

Varespecifikationer
Levering og returnering

Produkterne sendes direkte af producenter i hele Europa og resten af verden. Leveringstider og fragtpriser varierer afhængigt af forhandlerens placering, destinationsland og den valgte leveringsmetode. Se den fulde leveringsinformation

Sendes indenfor 24 timer

Standard levering 29 kr

Vores mest populære mulighed, ideel til de fleste af vores kunder.

Hvorfor vælge os

Et par grunde til at købe hos os:


Direkte fra producenterne:

Vi sender direkte fra producenter. Vi køber og sælger billigt.

Sikker indkøb

Vi gør vores bedste for at gøre din shoppingoplevelse ikke kun behagelig, problemfri og problemfri, men også sikker ved at bruge SSL-teknologi og Stripe-betalinger.

Billig forsendelse

Nyd fleksible internationale forsendelsestjenester, der i øjeblikket opererer i Danmark, Sverige og Norge.

Gratis retur i Danmark

Det er okay at returnere dit køb. Du kan sende din ordre tilbage for at få fuld refusion. vi opkræver ikke retur gyber, du betaler kun returpostgebyrer til danmark

Prisløfte

Vi reducerer alle faste omkostninger ved at sende direkte fra producenterne for at holde vores priser nede.

Shopping cart

×