De fleste af vores kunder køber vores Shaktimåtte Standard. Den passer både nybegyndere og avancerede brugere.

Shaktimåtte Advanced findes i indigo, og har 4200 pigge, som er to millimeter længere end på den originale måtte. Kropsvægten fordelen på meget mindre og lidt længere pigge, og intensiverer dermed følelsen og effekten. Vi anbefaler denne måtte til dem, som kan lide udfordringer, og i bedste fald har anvendt originalen over en længere periode. (Ekstreme) atleter vælger ofte Shaktimatta Advanced for at anvende den til regenerering efter deres træning.

Shaktimåtte Light findes i gul, og har over 9000 pigge. Her fordeles kropsvægten over mange flere pigge, hvilket gør den mindre intensiv. Vi anbefaler denne måtte for følsomme og ældre mennesker samt personer med hudproblemer.

Foruden deres positive effekter har alle vores Shaktimåtter det tilsammen, at de er omhyggeligt håndlavede af økologiske og holdbare materialer af høj kvalitet.

 

About the author : gavekdk@gmail.com

Leave A Comment

Related posts

Popular products

Product categories