Diamond painting er den perfekte hobby for mødre

Diamond painting: Mors dag er endelig her! Det er den ene dag om året, vi alle holder pause for at sætte pris på, hvor stresset mor er 🤣

Hvis du er en ivrig diamantmalemor – en sej mor – behøver jeg ikke at fortælle dig, hvorfor denne hobby er så vidunderlig for os overanstrengede matriarker. er en ivrig diamantmaleri – og en sej mor & – behøver jeg ikke at fortælle dig, hvorfor denne hobby er så vidunderlig for os overanstrengede matriarker.

Men hvis du er på hegnet for at prøve diamantmaleri eller har brug for hjælp til at overbevise din mor, er det derfor, denne hobby er en vidunderlig tilføjelse til ethvert mor-liv, uanset din alder!

1. Du kan få dine børn med

Som mor er det helt umuligt nogle dage at have et minut for dig selv. Det betyder, at hvis du har en hobby, der har brug for 100% af dit fokus, vil det sandsynligvis ikke ske. Du har brug for noget, som små hænder kan springe ud i og slutte sig til, hvis de vil.

Get your kids involved Diamond Painting

Image Credit: Stephanie Kirby 

Diamond painting er en hobby, som hele familien kan nyde (når de kommer forbi pointen med at stikke alt i munden 👶). Du kan få et diamantmaleri til hvert af dine børn. Så hvis de vil slutte sig til dig, kan de bruge deres helt eget kit, og du kan beholde et til dig selv (vi ved lige hvor svært det er at have noget for dig selv som mor).

2. Du behøver ikke at involvere dine børn

Så jeg ved, at jeg lige sagde, at du kunne involvere dine børn, men det gode ved diamantmaleri er, at du ikke behøver at involvere dem. Som mor er det let at blive trukket ind i alle dine hobbyer baseret på dine børn eller hvad deres hobbyer er.

Diamantmaleri er den perfekte hobby for mødre, fordi det kan være lige noget for dig. Du kan hælde dig et glas vin 🍷, en kop kaffe ☕, eller hvad din yndlings godbid er 🥤 og nyde lidt dyrebar “mig tid”.

Drinking wine and Diamond Painting

Image Credit: Rachel Higgins Spear 

3. Du kan dele det op i små klumper af tid

Crafting dage har en tendens til at være fortid, når du har små. Du har sandsynligvis ikke tid til at sidde ned i timevis ad gangen og nyde et håndværk eller en hobby. Med Diamond Painting kan du sætte dig ned og arbejde med det i 5 minutter og stadig høste fordelene.

Der er bare noget, der føles så godt ved at skrælle lidt plads tilbage for at åbne det for nye diamanter.

Peeling back canvas cover

4. Det er en stille hobby

Du kender den følelse, når du endelig har fået dine børn til en lur eller i seng, og du er bange for at kigge, fordi du er bange for at vække dem? Nå, diamantmaleri er den perfekte hobby for mødre, fordi du stille og roligt kan arbejde væk med det uden frygt for at vække nogen.

Cozy Diamond Painting setup

Image Credit: Tina Fuller

Du kan holde alt sat op og klar til at gå. Så snart børnene sover, kan du tippe tå til din stol, glide ind og komme på arbejde.

5. Det lader dig multitaske

Som mor er tiden dyrebar! Du får ikke meget tid til at nyde tingene selv. Det betyder, at hver gang du har et par minutter, er der en masse ting, du gerne vil gøre. Ring til din bedste ven for at indhente livet, lyt til den podcast, du har prøvet at lytte til i de sidste to måneder, eller læs en bog.

Diamantmaleri er fantastisk, fordi det kan lade dig multitaske som mor, så du kan nyde et par ting på én gang. Mens du maler med diamanter, kan du lytte til en lydbog eller podcast. Du kan tale i telefon eller binge på din foretrukne Netflix -serie.

Diamond Painting and watching TV

Image Credit: Frances Sanchez‎

6. Det er godt for angst

Livet som mor kan til tider være stressende. Det er fuld af ansvar og hårde beslutninger. Hvis du ikke er forsigtig, kan din stress og angst begynde at bygge op, hvilket kan gøre det svært at beholde din tålmodighed med din familie.

Stress relieving Diamond Painting

Diamantmaleri er en god hobby til egenomsorg og til at lette stress og angst. Det kan hjælpe dig med at tage sindet væk fra dine bekymringer og give dig mulighed for at bruge den nervøse energi, du måske føler.

7. Det indebærer ikke meget tænkning

I slutningen af en travl dag vil du bare sætte dig ned og gøre noget, som du kan nyde uden at skulle tænke så hårdt. Du har brugt hele dagen på at løse problemer for mennesker, og du vil bare ikke tænke mere. https://nytilbud.dk/diamond-painting/

via Nytilbud

Diamantmaleri er sjovt og let. Der er ingen vanskelige trin eller forhindringer at overvinde for at komme i gang. Alt, hvad du har brug for, kommer lige i sættet, så du kan bare åbne det og komme i gang.

8. Det lader dig opbygge fællesskab

Nogle gange er det svært at komme ud og få forbindelse til andre voksne, når man har små i huset. Du kan føle, at du slet ikke taler med andre voksne, eller når du gør det, handler det altid om dine børn.

Diamantmaleri giver dig mulighed for at opbygge en social cirkel omkring en delt hobby. Vi har endda en Facebook -gruppe Paint With Diamonds, hvor du kan komme i kontakt med andre voksne, der nyder Diamond Painting. Du kan møde nye venner og dele tips, tricks og nyde at interagere med andre voksne.

Paint With Diamonds Facebook Support Group

9. Det giver dig en følelse af præstation

Er du nogensinde kommet til slutningen af dagen og set dig omkring og følte at du ikke havde opnået noget? Hvis du er mor, ved du sikkert præcis, hvad jeg taler om. Du er omgivet af halvfærdige projekter. Det er næsten umuligt at indhente vasketøjet. Hver gang du får vasken ryddet frem, vises en ny tallerken på magisk vis. Og lad os ikke engang komme i gang med, hvordan køkkenbordene ser ud.

Diamantmaling er en hobby, der lader dig altid se dine fremskridt. Selvom du kun har 5 minutter til at sidde ned og arbejde med det, når disse 5 minutter er gået ⌛, kan du se, hvad du har opnået, og hvor meget tættere du er på at fuldføre det. Og til sidst får du det herlige øjeblik, når du placerer den sidste diamant 💎 og har et helt færdigt projekt. 🙌

Satisfying completed Diamond Painting

10. Det er super overkommeligt

Som mødre elsker vi vores børn, men de er DYRE !!! De vokser altid ud af deres tøj, spiser igennem al mad i huset og tilmelder sig en ny aktivitet. Budgetter kan blive stramme, når du stifter familie. Der er ikke altid meget tilovers for dig at nyde noget, du gerne vil gøre.

Diamantmaleri er en overkommelig hobby at starte som en travl mor på et budget. Og der er et par andre måder, hvorpå Diamantmaling kan have en positiv indvirkning på dit budget:

Du kan give færdige og indrammede diamantmalerier som gaver
Diamantmalerier gør fantastiske kunstudstillinger til indretning
Der er super fede måder at genanvende ekstra diamanter i nyt håndværk og gaver

Image Credit: Rebecca Gavel Stevens

Det betyder, at du kan bruge lidt penge på din hobby, og det kan faktisk spare dig penge på andre områder.

Dette er blot 10 af måderne, hvorpå Diamond Painting er den perfekte hobby for mødre at komme i gang med. Hvis du er klar til at prøve det, kan du begynde at gennemse kits lige nu. God fornøjelse og nyd det !! Og hvis du allerede er ekspert i diamantmaleri, så del din yndlings ting om hobbyen i kommentarerne!

Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons

Shopping cart

×