1 perfekt gave til rejsegilde

Skal du til et rejsegilde som ven, nabo, familie eller gæst, så er det generelt god skik at medbringe en lille gave til ejeren af bygningen.

Ofte er der tale om en lille gave til mellem 100 og 500 kr. afhængig af, hvor godt du kender personen/personerne, som du skal til rejsegilde hos. Men er du i tvivl om hvad du skal give dem, så har jeg her en perfekt gave, som du kan bruge til inspiration.

Hvad skal man give til et rejsegilde?

Når man skal til rejsegilde, så er der ikke nogen regel for hvad man præcist giver i gave. De gaver som man giver til et rejsegilde, er som regel en gave som man ved at værten enten ønsker sig, eller står og mangler i forbindelse med den nybyggede ejendom. Hvis du er i tvivl om hvad værten ønsker sig, eller står og mangler, så kan du også vælge at gå sammen med andre du måske kender, som også skal til rejsegildet, så i kan gå sammen om en større gave, end du ellers ville have kunne give.

Gaver til rejsegilde

Som skrevet ovenfor, så er det en god skik, at man tager en gave med til et rejsegilde. Det er dog ikke sikkert at værten har nogle særlige ønsker og derfor skal man ofte selv finde på noget at give værten, for at være med til at fejre at bygningen endeligt er færdig. Du har dog frie tøjler, og med den nedstående gave, burde du få inspiration til den helt rette gave til rejsegildet, så du ikke længere skal lede.

Generelt er blomster og gavekurve oplagte gaver til en rejsefest, men hvis du vil give en særlig rejsegilde -gave, så er akupressurmåtte det bedste valg. Akupressurmåtte bruges til stressterapi og muskelafslapning. Denne gaveide er unik og er frisk på markedet. Smart ikke sandt?

Gave til rejsegilde
Leave a comment
Stay up to date
Register now to get updates on promotions and coupons

Shopping cart

×